Glossy Cleaning

Een geschikt schoonmaakbedrijf Wijchen. Dat is waar u vermoedelijk naar op zoek bent. Wij van Glossy Cleaning zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse schoonmaakwerkzaamheden. Graag stellen we onszelf aan u voor als hét geschikte schoonmaakbedrijf in Wijchen. Liever geen aanvullende informatie over Glossy Cleaning, maar direct een offerte aanvragen? Dat kan door te drukken op ‘Direct Een Offerte Aanvragen’. 

Miranda Helsper Glossy Cleaning

Al circa 15 jaar een begrip in de regio. 

Op 4 oktober 2004 besloot eigenaresse Miranda Helsper  om haar passie voor schoonmaak te vertalen naar een zelfstandige organisatie. Als nieuw schoonmaakbedrijf in de markt  wilde Helsper klanten kennis laten maken met glanzend schoonmaken. De naam  ‘Glossy Cleaning’ kwam dus niet geheel uit de lucht vallen. Met een uitgebreid maar vooral persoonlijk dienstenpakket is Glossy Cleaning momenteel uitgegroeid tot een begrip in de regio.

Een specialist in al uw gewenste schoonmaakwerkzaamheden.

We voorzien onze klanten vooral met  schoonmaakonderhoud van kantoor- en werkruimtes. Maar daarnaast hebben we u nog meer te bieden. Denk hierbij aan: GlasbewassingTrappenhuizenGevelreinigingTapijtreiniging. 

Geïnteresseerd in een of meerdere typen diensten? Klik op de gewenste dienst voor meer informatie.

Hoe kan Glossy Cleaning in één zin worden getypeerd? 

”Kwaliteit, structuur, en een prettige persoonlijke communicatie 24 uur per dag, 7 dagen in de week.” 

Niet voor niets luidt onze slogan: “Garant voor glanzend schoon”. Wij richten ons op afnemers die kiezen voor kwaliteit.  Onze werkzaamheden zijn pas klaar zodra u tevreden bent. Zo werken wij al vanaf ons bestaansrecht. Glossy Cleaning hecht ontzettend veel waarde aan goede samenwerkingen, met een prettige persoonlijke communicatie wanneer u dat wenst. Volgens ons is dit de succesformule waarmee wij al meer dan 15 jaar mee opereren.

“Vaste schoonmakers, zodat u altijd weet wie en wanneer u onze mensen kan verwachten. “

Transparantie naar de klant betekent dat we u voortdurend open kaart spelen naar u als klant van Glossy Cleaning. Wij werken met vaste medewerkers op onze projecten. Zo weet u altijd wie en wanneer u onze medewerkers kan verwachten. De communicatie tussen u en onze medewerkers proberen wij voortdurend te optimaliseren. Middels een logboek proberen we ook buiten werktijd een fijne communicatie te realiseren. Hierin kunt u vragen en/of opmerkingen plaatsen. 

Kennismaken om uw wensen te inventariseren en vertalen naar een glasheldere offerte.

Schoonmaakwerkzaamheden in overeenstemming brengen met de wensen van de opdrachtgever, betekent dat we uw wensen eerst zorgvuldig bespreken en inventariseren. Dit verwoorden wij in een overzichtelijke offerte met werkprogramma en uitvoeringsfrequentie. 

Duurzaam, dus anti-verspilling!

Glossy Cleaning optimaliseert voortdurend duurzaamheid in haar bedrijfsproces. Zo werken wij uitsluitend met milieuvriendelijke materialen, verkregen vanuit een duurzame leverancier. Onze schoonmaakmiddelen zijn voorzien van het Ecolabel. Daarnaast scheiden wij het bedrijfsafval dat verzameld wordt bij een reguliere schoonmaakbeurt. Hiermee nemen wij als schoonmaakbedrijf de verantwoordelijkheid in het reduceren en scheiden van plasticafval.

Een offerte aanvragen? Dat kan snel en gemakkelijk via het contactformulier. 

Druk op: contactformulier om een offerte aan te vragen. Persoonlijk geholpen worden, dat kan via 0619084940 of via “Whatsapp Chat”.