Glossy Cleaning

Glossy Cleaning helpt u graag verder in uw zoektocht naar een geschikt Schoonmaakbedrijf Nijmegen. Wilt u direct en simpel een offerte aanvragen bij Glossy Cleaning. Dat kan gemakkelijk en snel door te klikken op ‘Direct een offerte aanvragen’. Stelt u het op prijs om meer achtergrond informatie te verkrijgen van Glossy Cleaning? Lees gerust verder zodat u een beeld bij de organisatie krijgt. 

Miranda Helsper Glossy Cleaning

De dag waarop Glossy Cleaning haar deuren opende.

Op 4 oktober 2004 koos eigenaresse Miranda Helsper ervoor om haar passie voor schoonmaak te vertalen naar een zelfstandige organisatie. Ze wilde als nieuw schoonmaakbedrijf in Nijmegen de markt kennis laten maken met glanzend schoonmaken; zodoende ook de naam ‘Glossy Cleaning’. Met een uitgebreid maar vooral persoonlijk dienstenpakket is Glossy Cleaning momenteel uitgegroeid tot een begrip in de regio.

Welke schoonmaakdiensten kunnen we u aanbieden?

Hoofdzakelijk is Glossy Cleaning actief met het schoonmaken van kantoren en/of andere werkplekken. Maar daarnaast bieden we afnemers ook: GlasbewassingTrappenhuizenGevelreinigingTapijtreiniging.

Geïnteresseerd in een of meerdere typen diensten? Klik op de gewenste dienst voor meer informatie.

Wat kunt u van een samenwerking met Glossy Cleaning verwachten?

”Kwaliteit, structuur, en een prettige persoonlijke communicatie 24 uur per dag, 7 dagen in de week.” 

Niet voor niets luistert onze slogan: “Garant voor glanzend schoon”. Glossy Cleaning richt zich op afnemers die kwalitatief hoogwaardige schoonmaak als prioriteit hebben. Wij zijn niet tevreden totdat u tevreden bent. Zo werken wij immers al circa 15 jaar. Kijkend naar de markt hebben we geconcludeerd dat wij niet zullen concurreren met andere schoonmakers die zich richten op het zo veel mogelijk verkrijgen van orders. Wij hechten meer waarde aan goede samenwerkingen, met een prettige persoonlijke communicatie wanneer u dat wenst.

“We hechten veel waarde in uw vertrouwen in onze organisatie.”

 We kiezen om deze reden er dan ook voor om één of meerdere vaste werknemers op onze projecten te zetten. Zo weet u altijd wie en wanneer u onze werknemers kan verwachten. Ook kunt u met vragen en/of opmerkingen ten aller tijde direct contact met ons opnemen via welk communicatiekanaal u ook wenst.

Uw wensen in kaart brengen en vertalen naar een glasheldere offerte.

Schoonmaakwerkzaamheden in overeenstemming brengen met de wensen van de opdrachtgever, betekent dat we uw wensen eerst zorgvuldig bespreken en inventariseren. Dit verwoorden wij in een overzichtelijke offerte met schoonmaakprogramma en uitvoeringsfrequentie. Hiermee realiseren wij openheid van zaken die verfrissend en onderscheidend is in de relatie met onze opdrachtgever.

Met oog voor de volgende generatie.

Glossy Cleaning optimaliseert voortdurend duurzaamheid in haar bedrijfsproces. Zo werken wij uitsluitend met milieuvriendelijke materialen, verkregen vanuit een duurzame leverancier. Onze schoonmaakmiddelen zijn voorzien van het Ecolabel. Daarnaast scheiden wij het bedrijfsafval dat verzameld wordt bij een reguliere schoonmaakbeurt. Hiermee nemen wij als schoonmaakbedrijf de verantwoordelijkheid in het reduceren en scheiden van plasticafval.

Snel en gemakkelijk een offerte aanvragen? 

Via het contactformulier kunt u een offerte aanvragen. Mocht u behoefte hebben aan persoonlijke contact, neem dan contact met ons op via 0619084940 of via “Whatsapp Chat”. 


Notice: Undefined index: feed_id in /home/glossy/domains/glossycleaning.nl/public_html/wp-content/plugins/widget-google-reviews/includes/class-feed-widget.php on line 130