Een kwalitatief Schoonmaakbedrijf Lent. Dat is waar u vermoedelijk naar op zoekt bent. Een schoonmaakbedrijf dat pas tevreden is zodra u tevreden bent. Wij van Glossy Cleaning willen ons graag identificeren als een kwalitatief schoonmaakbedrijf. Benieuwd of Glossy Cleaning iets voor u kan betekenen? Neem gerust een kijkje op de website zodat u een beeld van ons kan vormen. Liever direct een offerte aanvragen? Ook dat kan door te klikken op onderstaande button.  

 

Miranda Helsper Glossy Cleaning
Miranda Helsper

Goedendag,
Wij van Glossy Cleaning vinden het belangrijk dat voor iedere klant uitgebreid de tijd wordt genomen. Ook voor potentiële nieuwe afnemers nemen we uitgebreid de tijd om kennis met elkaar te maken. Geheel vrijblijvend uiteraard. Vindt u persoonlijk contact fijn? Voel u vrij om contact met ons op te nemen via welk communicatiekanaal u ook wenst. Telefonisch, Whatsapp of toch via Mail, de keuze is aan u.

Mijn naam is Miranda Helsper. Met veel trots ben ik al circa 15 jaar eigenaresse van Glossy Cleaning.

Glossy Cleaning – Garant voor Glanzend Schoon.

Op 4 oktober 2004 koos eigenaresse Miranda Helsper ervoor om haar passie voor schoonmaak te vertalen naar een zelfstandige organisatie. Ze wilde als nieuw schoonmaakbedrijf de markt kennis laten maken met glanzend schoonmaken; zodoende ook de naam ‘Glossy Cleaning’. Met een uitgebreid maar vooral persoonlijk dienstenpakket is Glossy Cleaning momenteel uitgegroeid tot een begrip in de regio.

De diensten die we u kunnen aanbieden, zijn:

 

Kwaliteit, structuur, en een prettige persoonlijke communicatie 24 uur per dag, 7 dagen in de week.” 

Niet voor niets luistert onze slogan: “Garant voor glanzend schoon”. Glossy Cleaning richt zich op afnemers die kwalitatief hoogwaardige schoonmaak als prioriteit hebben. Wij zijn niet tevreden totdat u tevreden bent. Zo werken wij immers al circa 15 jaar. Kijkend naar de markt hebben we geconcludeerd dat wij niet zullen concurreren met andere schoonmakers die zich richten op het zo veel mogelijk verkrijgen van orders. Wij hechten meer waarde aan goede samenwerkingen, met een prettige persoonlijke communicatie wanneer u dat wenst.

“Vaste medewerkers, dat is wel zo prettig.”

 We kiezen ervoor om één of meerdere vaste werknemers op onze projecten te zetten. Zo weet u altijd wie en wanneer u onze werknemers kan verwachten. 

Een offerte aanvragen? Graag komen we op locatie langs om uw wensen en behoefte goed te kunnen inventariseren.

Schoonmaakwerkzaamheden in overeenstemming brengen met de wensen van de opdrachtgever, betekent dat we uw wensen eerst zorgvuldig bespreken en inventariseren. Dit verwoorden wij in een overzichtelijke offerte met schoonmaakprogramma en uitvoeringsfrequentie. Hiermee realiseren wij openheid van zaken die verfrissend en onderscheidend is in de relatie met onze opdrachtgever.

Een Duurzaam Schoonmaakbedrijf.

Glossy Cleaning optimaliseert voortdurend duurzaamheid in haar bedrijfsproces. Zo werken wij uitsluitend met milieuvriendelijke materialen, verkregen vanuit een duurzame leverancier. Onze schoonmaakmiddelen zijn voorzien van het Ecolabel. Daarnaast scheiden wij het bedrijfsafval dat verzameld wordt bij een reguliere schoonmaakbeurt. Hiermee nemen wij als schoonmaakbedrijf de verantwoordelijkheid in het reduceren en scheiden van plasticafval.op

Snel en gemakkelijk een offerte aanvragen? 

Via het contactformulier kunt u een offerte aanvragen. Mocht u behoefte hebben aan persoonlijke contact, neem dan contact met ons op via 0619084940 of via “Whatsapp Chat”. 

Rated 4.9/5 based on 14 customer reviews