Een betaalbaar en kwalitatief Schoonmaakbedrijf Beuningen? Wat uw wensen ook zijn, bij Glossy Cleaning kunnen we u op facilitair gebied volledig ontzorgen. Met behulp van onze specialistische diensten en persoonlijke aanpak hebben we al ruim 15 jaar verschillende schoonmaak werkzaamheden voor onze rekening mogen nemen. Meer weten? We stellen onszelf graag aan u voor. Liever meteen een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook.

Miranda Helsper Glossy Cleaning
Miranda Helsper

Welkom bij Glossy Cleaning. Wij verzorgen de schoonmaak voor diverse bedrijven en particulieren in de regio Beuningen. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke contact met onze afnemers. Kunnen we u ergens mee helpen? Voel u vrij om contact met ons op te nemen via welk communicatiemiddel u wenst. Mijn naam is Miranda Helsper, trotse eigenaresse van Glossy Cleaning.

Schoonmaakbedrijf Beuningen – Dit is Glossy Cleaning.

Op 4 oktober 2004 opende Glossy Cleaning voor het eerst haar deuren. Eigenaresse Miranda Helsper wilde als nieuw schoonmaakbedrijf de markt kennis laten maken met glanzende schoonmaak.  De naam ‘Glossy Cleaning’ refereerde naar haar unieke werkwijze.  Laat uw kantoorruimtes, woningen of vieze ramen weer glanzen. Kies voor een kwalitatief schoonmaakbedrijf Beuningen.

We bieden u een breed dienstenpakket.

Zo kunt u met al uw wensen terecht bij Glossy Cleaning. We zijn hoofdzakelijk actief met de schoonmaak van kantoren. Maar daarnaast bieden we afnemers ook: GlasbewassingTrappenhuizenGevelreinigingTapijtreiniging.

Geïnteresseerd en wilt u de mogelijkheden bekijken per dienst?  Klik dan op de gewenste dienst voor meer informatie.

Schoonmaakbedrijf Nijmegen - Glossy Cleaning

Een samenwerking met Glossy Cleaning. Wat kan ik verwachten? 

Wij hechten veel waarde aan duurzame klantrelaties. Om deze reden kiezen we er dan ook voor om ons te richten op afnemers die kwalitatieve schoonmaak als prioriteit hebben. Wij zijn pas tevreden zodra u tevreden bent. Dit heeft Glossy Cleaning gemaakt tot een serieuze speler in de regionale markt. Glossy Cleaning is een betaalbaar schoonmaakbedrijf, dat staat voor kwaliteit waarbij u de persoonlijke communicatie krijgt die u wenst te krijgen.

“Het draait allemaal om uw vertrouwen.”

Glossy Cleaning werkt met één of meerdere vaste medewerkers op de verschillende projecten. Zo weet u wie en wanneer u onze schoonmakers kunt verwachten. Wij werken aan de hand van een persoonlijk logboek. Hierin noteren onze medewerkers welke werkzaamheden er zijn uitgevoerd. Bij specifieke vragen en/of opmerkingen kunt u een bericht achter laten in het logboek. Wilt u liever persoonlijk contact, dan verzoeken we u om direct contact met ons op te nemen.

Milieuvriendelijk, duurzaam schoonmaken.

Optimaliseren van duurzaamheid in het bedrijfsproces, dat is waar Glossy Cleaning continu op aanstuurt. Zo werken wij uitsluitend met milieuvriendelijke schoonmaakmaterialen. Ook sturen we onze afnemers aan, op het reduceren en minimaliseren van het onnodig plasticgebruik. Zo wordt het verzamelde bedrijfsafval gescheiden en gerecycled. Hiermee willen we als duurzame schoonmaakorganisatie verantwoordelijkheid nemen in het reduceren van plastic in de verduurzamende schoonmaakbranche.

Rated 9.2/10 based on 18 customer reviews