Glossy Cleaning

1. Wij leveren en wassen uw hand-thee en vaatdoeken. 

Glossy Cleaning hanteert een eigen was service. Dit houdt in dat al uw hand-thee en vaatdoeken gewassen worden. Sterker nog, wanneer u kiest voor Glossy Cleaning, dan leveren wij u geheel op eigen kosten hand-thee en vaatdoeken. Deze doeken worden gewassen en bij de eerst volgende schoonmaakbeurt opgehangen. Ook valt onder de was service de garantie dat Glossy na elke schoonmaakbeurt zijn gebruikte schoonmaakdoeken wast. Glossy Cleaning neemt hygiëne en met name de gezondheid van u en uw collega’s uiterst serieus.

2. Geen omkijken meer naar bedrijfsafval, Glossy Cleaning regelt het.

Uw bedrijfsafval wordt tijdens een standaard schoonmaakbeurt verzameld door een van onze werknemers. Het bedrijfsafval zal door ons worden meegenomen en geheel gratis worden weggebracht. Zo hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.

3. Een logboek om een sterke communicatie te waarborgen.

Glossy Cleaning voert periodiek controles uit. Om ons personeel optimaal aan te kunnen sturen wordt er gewerkt a.d.h.v. een logboek. Dit logboek fungeert als een communicatieschakel tussen uw organisatie en Glossy Cleaning. Onze medewerkers noteren in het logboek wanneer en welke werkzaamheden zij hebben uitgevoerd. Wanneer er vanuit uw organisatie opmerkingen zijn, dan verzoeken we dit in het logboek te zetten. Mocht er specifiekere onaangenaamheden optreden, dan raden we u aan om dit direct terug te koppelen naar de directie. Bij Glossy Cleaning geldt: nu bellen is nu oplossen!

Heeft u nog vragen? Vul direct het contactformulier in.