Glossy Cleaning

Uw medewerkers voelen zich prettig in een schone omgeving.

Uit onderzoeken blijkt dat een schone omgeving bijdraagt aan een goede werksfeer en dat ziet u terug in de productiviteit van uw medewerkers. Door regelmatige schoonmaak zullen er minder stofdeeltjes en bacteriën in de lucht rondzweven. Dit komt de luchtkwaliteit ten goede en kan een positief effect hebben op het ziekteverzuim. Ontvangt u veel gasten of klanten, dan is het schoonmaakonderhoud van groot belang. Uw kantoor is immers het visitekaartje van uw bedrijf.

Schoonmaakonderhoud is maatwerk waarin u als klant centraal staat.

De invulling van het schoonmaakonderhoud is voor elke opdrachtgever anders. Waar de één veel waarde hecht aan het dagelijks legen van de prullenbakken, geeft de ander de voorkeur aan het regelmatig afnemen van de bureaus. In een eerste gesprek proberen we zo goed mogelijk te achterhalen wat uw eisen en wensen zijn. Samen met u stellen wij een duidelijk en overzichtelijk werkschema op waarin uw wensen en eisen onze uitgangspunten zijn. Ook informeren wij u in dit gesprek graag over de verschillende contractvormen.

Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte of meer informatie kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulier op deze website.

Rated 4.8/5 based on 47 customer reviews