Glossy Cleaning

UPDATE: wilt u een offerte aanvragen? Dan ontvangen we van u graag wat foto's. Deze foto's kunt u mailen naar info@glossycleaning.nl. Zonder foto's wordt de aanvraag niet in behandeling genomen.

Glanzende, schone ramen dragen bij aan de uitstraling van uw bedrijfspand en/of woning.

Glossy Cleaning verzorgt al uw glasbewassing. Wij adviseren u graag over de juiste frequentie van het onderhoud. Regelmatig schoonmaakonderhoud verlengt bovendien de levensduur van uw kozijnen en ramen.  Wij wassen uw ramen altijd streeploos schoon.
Voor grotere hoogtes tot 15 meter maken onze glazenwassers gebruik van een telescopisch glasbewassingssysteem. Bij telescopische bewassing wordt gedemineraliseerd water (osmosewater) via een telescoopsteel omhoog gepompt. Ook het vuil tussen de richels en op uw kozijnen wordt weggespoeld, u kunt rekenen op een grondige schoonmaak. Na bewassing droogt het oppervlak volledig streep- en vlekkeloos op. Doordat er vanaf de grond kan worden gewerkt is dit niet alleen een stuk veiliger maar vaak voor u ook een stuk voordeliger, zo heeft u bijvoorbeeld geen hoogwerker nodig.
Waar mogelijk wassen wij uw ramen gewoon met de hand. Hiervoor maken onze gekwalificeerde glazenwassers gebruik van gespecialiseerde schoonmaakmiddelen voor een glanzend resultaat.

U kunt bij ons terecht voor zowel eenmalige als frequente glasbewassing.

Wilt u de mogelijkheden met ons bespreken? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via het mobiele nummer: 0619084940.